Tarieven

Alle programma’s hebben hetzelfde tarief

€ 3,65 per uur, waarbij per minuut wordt afgeboekt.  Als je de software meer dan 1 uur niet gebruikt zal jouw tegoed niet worden afgeschreven. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw kosten oplopen. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk gebruik! Verder hebben wij een bovengrens ingesteld van € 1600 per jaar. Zo betaal je gegarandeerd nooit meer dan € 1600 per gebruiker per jaar.
Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie. Een jaarlicentie kost € 1155 per jaar per gebruiker. Met een jaarlicentie kunnen alle programma’s onbeperkt door 1 user gebruikt worden. Deze optie is perfect indien je van tevoren weet dat je de software veel gaat gebruiken.

Voor grote ingenieursbureaus kunnen de gebruikskosten ook gefixeerd worden op een vast jaarbedrag.

  • € 3,65 per uur
  • Maximaal € 1600 per jaar (in geval van een jaarlicentie € 1155,-)
  • Geen vaste kosten
  • Geen investering in software licenties
  • Geen verplichtingen

Alle programma’s hebben hetzelfde tarief

€ 3,65 per uur, waarbij per minuut wordt afgeboekt.  Als je de software meer dan 1 uur niet gebruikt zal jouw tegoed niet worden afgeschreven. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw kosten oplopen. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk gebruik! Verder hebben wij een bovengrens ingesteld van € 1600 per jaar. Zo betaal je gegarandeerd nooit meer dan € 1600 per jaar.
Je kunt ook kiezen voor een jaarlicentie. Een jaarlicentie kost € 1155 per jaar per gebruiker. Met een jaarlicentie kunnen alle programma’s onbeperkt door 1 user gebruikt worden. Deze optie is perfect indien je van te voren weet dat je de software veel gaat gebruiken.

Voor grote ingenieursbureaus kunnen de gebruikskosten ook gefixeerd worden op een vast jaarbedrag.

  • € 3,50 per uur
  • Maximaal € 1600 per jaar (in geval van een jaarlicentie € 1125,-)
  • Geen vaste kosten
  • Geen investering in software licenties
  • Geen verplichtingen

MEEST GESTELDE VRAGEN

Software van andere leveranciers kost meer dan € 4.000 / jaar. Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Door vooral efficiënt te werken en gebruik te maken van moderne programmeertechnieken. (C# .NET) Verder hebben wij geen dure managers in dienst en zijn onze overheadkosten laag. Dit voordeel geven wij graag aan jou.

Hoe kan ik mijn rekentegoed opwaarderen?

Wanneer jouw rekentegoed te laag wordt krijg je automatisch een melding. Bij een online betaling wordt jouw rekentegoed direct opgewaardeerd. Via e-mail ontvang je van ons jouw factuur. Het minimale bedrag waarmee je jouw rekentegoed kunt opwaarderen is € 250 excl. BTW

Opwaarderen van jouw rekentegoed gaat in 4 eenvoudige stappen.

1. LOGIN

Je kunt inloggen door:
1. rechtsonder in de statusbalk te klikken op “Licentie gevonden”
2. of via menu tab: Instellingen & Help > Inloggen.

2. KLIK OP “UW GEGEVENS”

Inloggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.

3. KIES “REKENTEGOED KOPEN”

4. KIES JOUW BEDRAG EN DE WIJZE VAN BETALING

Wat gebeurt er als ik de software niet afsluit maar ondertussen andere dingen ga doen?

Als je de software meer dan 1 uur niet gebruikt zal jouw tegoed niet worden afgeschreven. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat jouw kosten oplopen. Je betaalt alleen voor het daadwerkelijk gebruik!

Hoe rekent de software de gebruiktijd? In uren, minuten of seconden?

Je betaalt per minuut – dus real time. De afboeking van het rekentegoed vindt plaats aan het begin van elk uur. Wanneer de applicatie wordt afgesloten wordt de resterende niet gebruikte minuten bijgehouden. Deze resterende minuten worden verrekend bij een volgende keer opstarten van het programma. Je betaalt dus per minuut dat je de applicatie gebruikt.

Worden alle modules uit een bundel betaald?

Ja. Alle programma’s (en dus ook de komende) maken gebruik van hetzelfde rekentegoed. Je kunt, als je dat wilt, wel meerdere gebruikers aanmaken met elk een apart rekentegoed.

Hoe wordt omgegaan met evt. prijsverhogingen?

Het gehanteerde tarief kan door ons worden bijgesteld, maar prijsverhoging naast normale prijsindexering is niet aan de orde. Het tarief is scherp en zal dat altijd blijven. Ons tarief is dusdanig laag dat de kosten veel lager zijn dan de vaste onderhoudskosten van de software die je wellicht nu gebruikt.

Wat zijn de systeemeisen?

Er zijn geen specifieke systeemeisen. De huidige en komende programma’s draaien op alle Windows platforms: XP, Vista, Windows 7 (32/64 bits), Windows 8 en Windows 10. Voor XFEM4U is een grafische kaart niet noodzakelijk maar wel aan te bevelen.

Komen er meer nieuwe software modules?

Met regelmaat mag je nieuwe modules, updates en functionaliteit maar ook nieuwe programma’s van ons verwachten. Alle nieuwe programma’s en modules kun je direct gebruiken zonder investering. Je hoeft geen licentie(s) te kopen en je betaalt geen jaarlijks onderhoudsbedrag.

Moet ik betalen voor support? En voor nieuwe updates?

Je hebt altijd recht op gratis support en ondersteuning. (Telefonisch en/of via e-mail) Nieuwe updates zijn natuurlijk gratis en je kunt die direct gebruiken. Het programma meldt automatisch wanneer er een nieuwe update is, en ook krijg je van ons een e-mail.