over Struct4u lanceer XFrame3D - Betondag 2016 in Rotterdam -

Over Struct4U

Struct4U b.v. is een Nederlands bedrijf opgericht in 2014. Al onze software wordt in eigen beheer in Nederland ontwikkeld door een team van deskundige ingenieurs en programmeurs. Wij maken gebruik van de laatste programmeertechnieken. (C#.NET) die ons in staat stellen om snelle ontwikkelingen te maken. Verder zijn wij samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde ingenieursbureaus. Dat allemaal om de kwaliteit van onze programma’s nog verder te verbeteren en nieuwe modulen te ontwikkelen


WAAROM JUIST WIJ?
Waar het natuurlijk om gaat is dat de kwaliteit hoog is en dat de resultaten betrouwbaar zijn. Struct4U staat voor die hoge kwaliteit. Het is ook juist daarom dat wij de uitvoer zo transparant hebben gemaakt.
Voor al onze programma’s geldt dat de uitvoer uniek is. Het is leesbaar en controleerbaar. Alle formules worden weergegeven. Ook dat maakt Struct4U echt uniek en onderscheidend. Onze concurrenten laten misschien wel wat tussenresultaten zien maar het blijft toch vaak een black box waar je maar op moet vertrouwen. Wij bewijzen dat dat anders kan.
Wij hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat ontwikkelingen bij ons snel gaan. Dat horen wij vaak van onze klanten. En die snelle ontwikkelingen zetten wij door. Ook een reden om voor Struct4U te kiezen. Daar waar onze concurrenten stil lijken te staan, bewijst Struct4U dat het echt anders kan.

over Struct4u lanceer XFrame3D - Betondag 2016 in Rotterdam -

Over Struct4U

Struct4U b.v. is een Nederlands bedrijf opgericht in 2014. Al onze software wordt in eigen beheer in Nederland ontwikkeld door een team van deskundige ingenieurs en programmeurs. Wij maken gebruik van de laatste programmeertechnieken. (C#.NET) die ons in staat stellen om snelle ontwikkelingen te maken. Verder hebben wij samenwerkingen aangegaan met gerenommeerde ingenieursbureaus. Dat allemaal om de kwaliteit van onze programma’s nog verder te verbeteren en nieuwe modulen te ontwikkelen


WAAROM JUIST WIJ?
Waar het natuurlijk om gaat is dat de kwaliteit hoog is en dat de resultaten betrouwbaar zijn. Struct4u staat voor die hoge kwaliteit. Het is ook juist daarom dat wij de uitvoer zo transparant hebben gemaakt.
Voor al onze programma’s geldt dat de uitvoer uniek is. Het is leesbaar en controleerbaar. Alle formules worden weergegeven. Ook dat maakt Struct4u echt uniek en onderscheidend. Onze concurrenten laten misschien wel wat tussenresultaten zien maar het blijft toch vaak een black box waar je maar op moet vertrouwen. Wij bewijzen dat dat anders kan.
Wij hebben inmiddels ruimschoots bewezen dat ontwikkelingen bij ons snel gaan. Dat horen wij vaak van onze klanten. En die snelle ontwikkelingen zetten wij door. Ook een reden om voor Struct4U te kiezen. Daar waar onze concurrent stil lijkt te staan, bewijst Struct4u dat het echt anders kan.