klanten referenties struct4u

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Als klein adviesbureau, waren we op zoek naar een betaalbare optie voor eenvoudige en meer complexe EEM-berekeningen en zijn we bij Struc4U terecht gekomen. Zowel het vergoedingensysteem (per uur bij gebruik) maar ook de software spreekt ons zeer aan. Door het ontzettend hoge (intuïtieve) gebruiksgemak bij de invoer en de goede uitvoer mogelijkheden, zowel bij de EEM software alsook de materiaaltoolboxen, scoren alle pakketten hoog bij ons. Met daarbij een alerte, kundige en snel reagerende support is het een ijzersterk stuk gereedschap voor de constructief adviseur.

Frank Schleipfenbauer

Ingenieursbureau Middelhuis en Schleipfenbauer

Ik gebruik als (zelfstandig) klein adviesbureau nu ruim 3 jaar Struct4U software.

 Het is zeer gebruiksvriendelijke software, zowel invoer als wijzigingen een heel fijne  visuele weergave. Afgelopen jaren de doorontwikkeling van deze software ondervonden en er is veel maatwerk verzoeken verwerkt. Ook heel prettig om meerdere materialen in één model samen te laten werken. Het rekenwerk wordt zeer snel uitgevoerd. De tussentijdse ontwerpuitvoer werkt zeer makkelijk, is helder en je ziet vrij snel welk onderdeel aanpassingen behoeft. De eind uitvoer is zeer compleet en geeft volledige uitdraai van alle formules.

 Een zeer gunstige kwaliteit-prijs verhouding; zelf heb ik een compleet jaar pakket en daarmee beschik je over een uitgebreid software pakket. Ik kan het iedereen aanraden.

Ruud van der Breggen

Bouwadvies Van der Breggen B.V.

De reden dat ik voor Struct4u heb gekozen is dat ik alleen betaal voor de tijd dat ik gebruik maak van de programma’s van Struct4u. De programma’s zijn klantvriendelijk en toepasbaar in zowel 2D als 3D constructies in de materialen beton, staal en hout. Wat ik mis is metselwerk.  

Piet Bakker

Ik heb destijds, pak m beet 1,5 jaar geleden, voor Struct4u gekozen omdat ik daar niet aan een duur abonnement vast zit. Naar mate ik meer met jullie programma werk ik meer dien te betalen. Dat bevalt mij prima, daar ik niet maandelijks constructieberekening hoef te maken. Wat ik graag nog zou willen is metselwerk constructie berekeningen en fundatie berekeningen. Deze mis ik nog. 

Nicky Vereijken

Vanaf de start van Ingenieursbureau Van Wijngaarden in 2018 werk ik met de software van Struct4U. De rekensoftware is vanaf deze periode flink doorontwikkeld en prettig om mee te werken. De helpdesk is prima bereikbaar, reageert snel en luistert goed naar de wensen van de klant.

J.C. van Wijngaarden

Ingenieursbureau Van Wijngaarden

Zeer gebruiksvriendelijke en betrouwbare software. Goed bereikbare ondersteuning die zeer accuraat reageert op vragen. Grote meerwaarde is dat specifieke wensen razendsnel in de software worden geïmplementeerd. Bovendien is Struct4U kostentechnisch zeer interessant omdat je alleen betaalt voor het gebruik van de software. Je hoeft geen dure licenties te kopen en je hebt altijd de laatste update tot je beschikking. Echt een aanrader voor ieder ingenieursbureau.

 De ontwikkeling van de software heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Sinds kort heeft Struct4U de rekenmodule XFEM4U geïntroduceerd. Een zeer gebruiksvriendelijke en krachtige rekentool met geweldige grafische interface die een grote toegevoegde waarde heeft voor het ontwerpen en berekenen van complexere gebouwconstructies.

Roel Strijbos, Sr. Constructie Adviseur

Simpel, snel, resultaat gericht en vooral betaalbaar. Gezien het een jong bedrijf is kun je met de nieuwe markt meegroeien en als constructeur kun je je eigen ideeën ook realiseren in de programma’s en die nog slimmer maken en efficiënter.

 Bakir Abu-Shama

Eksom

Makkelijk te gebruiken, en als student geeft het me veel ondersteuning in het beter begrijpen van de berekeningen van de Eurocode.

Rayaan Ajouz

Ik ben zeer tevreden met de programma’s van Struct4U. Ook toen ik voor een speciale klant een afwijkend programma nodig had hebben zij mij snel en voor een redelijke prijs geholpen. De formule “betalen voor het gebruik” past goed bij de frequentie waarin ik het gebruik.

Karel de Krijger

Adviesbureau KJ de Krijger